Om oss

Velkommen til OFFLINE TRENING

Ja, hva er vår historie? I vår historie er det DU som er helten, mens vi er der for å veilede, inspirere og motivere deg på veien.

OFFLINE TRENING ble til på grunn av et sterkt ønske om å skape en arena som ikke bare handlet om trening, men også samhold, tilhørighet og mennesker. Rett og slett en plass som blir drevet med hjertet.
Vi har et brennende ønske om å kunne dele vår treningsglede, og det vi kan med deg for at du skal kunne nå dine mål. Vårt fokus er å bygge opp et positivt og inkluderende treningsmiljø hvor ALLE kan føle at de hører til.

Vi hjelper deg å finne treningsgleden slik at det blir morsomt å komme i bedre form, og som gir resultater. For oss er det aller viktigste at veien til et sunnere DEG er morsom og effektiv. I våre øyne er trening mer enn bare å løfte vekter, eller løpe på en tredemølle. Vi ønsker å skape en plass hvor DU kan komme som du er, og å ha et levende miljø hvor samhold står i fokus!

Vårt team

Anniken

Anniken

Daglig leder / Personlig trener / INSTRUKTØR

Anniken er en livsglad jente med bein i nesa og hjertet på rett plass. Hun brenner for å hjelpe andre med sine trenings- og livsstilsmål, og dermed til et bedre liv.

Jørn

Jørn

Personlig Trener / INSTRUKTØR / ALTMULIGMANN

Jørn tar i mot deg med et smil. Han har godt humør, og hjelper deg mer enn gjerne med det han kan. Det gjelder både motivasjon, kosthold og trening.