ONLINETRENING

 

Onlinetrening kan være et veldig godt alternativ for deg som ønsker oppfølging av en personlig trener, men ønsker friheten til å trene hvor og når du vil. Det kan være at du bare har lyst til å komme i gang hjemme i din egen stue, men samtidig synes det er trygt å ha noen å spørre om det dukker opp spørsmål.
Eller du kan ha spesifikke mål, og ønsker en tettere oppfølging med et program som er, og blir fortløpende tilpasset DEG.
Det er også et fint tillegg om du er PT-kunde hos oss, og ønsker en enda tettere oppfølging mellom timene.

Vi tilbyr både ferdige programmer du kan følge, og skreddersydde pakker med trening og kosthold.

Ta kontakt med oss for mer skreddersydde programmer.

Er du ute etter å komme i gang med trening hjemme i din egen stue finner du et ferdig program under her. Det eneste du trenger for å følge dette programmet er litt gulvplass, og et par lengre treningsstrikk.

 

Hva tidligere deltakere har sagt om dette programmet:

Tusen hjertelig takk for et supert treningsopplegg. Siden det var lenge siden jeg har trent styrke, så var det fin progresjon i programmet. Det gjorde at det var enkelt å gjennomføre og jeg merket at jeg ble sterkere i kroppen. Det at du hadde filmet øvelsene gjorde at det var enkelt å lærer øvelsene. Syns denne måten å trene på passet meg fint , så helt supert at dere har mulighet til å lage treningsopplegg videre✌️. Det at du som trener, tar deg tid til å gi tilbakemeldinger har også gjort noe med motivasjon🌟👌. Gleder meg til å starte på ny uke u morgen !

Lysten på å trene mer og merker at jeg har blitt litt sterkere i kroppen og at jeg har gått ned i kroppsmål👌.

Fin måte å trene på under Corona, ble mer motivert og pushet til å gjennomføre programmet, ikke så lett å “lure” seg unna trening, har fått motiverende ord underveis. Veldig bra.

Heihei Jørn 😊

Takk for det,det har vært veldig gøy! Jeg synes det har vært en utrolig fin treningsform🤩 Hvordan er mulighetene for å fortsette? 🤓