Oppfølging av personlig trener?

Personlig trener

Har du lyst til å begynne å trene, men vet ikke helt hvor du skal starte? Hvordan du skal gjøre øvelsene, og hvilke øvelser du skal gjøre? Hva du bør spise?
Eller synes du at du har trent hardt, og vært så flink du bare kan med kostholdet uten å få de resultatene du ville ha? Det er ikke alltid så lett, og ofte kan små justeringer gjøre en stor forskjell. Da kan en personlig trener være det du trenger! Da får du hjelp til å nå dine mål, holde på motivasjonen og lære deg riktig teknikk slik at du føler deg trygg på de ulike øvelsene. Du får også hjelp til kosthold, og andre livsstilsendringer.
Du slipper også å tråle rundt på nettet etter hva som er de beste programmene og øvelsene, eller bli forvirret av alle diettene som påstår at nettopp den er den beste.
Vi tar den jobben for deg, og du får et tilbud som er skreddersydd nettopp DEG.

Er du usikker så er det bare å ta en prat med oss så finner vi ut sammen hvilken løsning som er best for DEG.

Det er ingen hemmelighet at man får mye bedre fremgang om man har en personlig trener. En PT følger deg opp, holder deg motivert, hjelper deg når det oppstår utfordringer og kan være en god samtalepartner.

Våre personlige trenere er ekte Offlinere i hjertet, vi bryr oss.
Vi ser DEG, er faglig dyktige, og vårt største ønske er å se deg lykkes!

Hos våre personlige trenere vil du få akkurat den hjelpen du trenger.

Vi er fleksible og kan tilby PT-timer både i våre lokaler, utendørs, online – eller vi kan komme hjem til deg.

Kontakt

5 + 2 =

 FAQ (Vanlige Spørsmål)

Hvem er personlig trening for?
Personlig trening er for deg som ønsker å ha best mulig sjanse til å nå målene dine, og leve et liv med en sterk og sunn kropp.
Det å ha noen som forventer at du møter opp, og som setter opp en plan tilpasset DEG og dine mål gjør at du er på riktig vei fra dag en.

Hvordan vil en PT time se ut?
Det kommer an på dine mål, hvor lenge du har trent og om du har noen skader å ta hensyn til. Timen vil bli lagt opp ut fra hva du liker og trenger.
Vi starter med å varme opp med enkle øvelser og tøyninger. Så kommer det ofte en del som fokuserer på ren styrke før timen kanskje avsluttes med mer styrke, utholdenhet og/eller kondisjon.
Igjen – dette vil det være avhengig av dine mål og hva du trenger.

Hvor mange timer trenger jeg?
Det kommer helt an på hva som er målet ditt. Er det for å få terpet teknikk, finpusse på litt mer avanserte øvelser, oppstart på et program fra oss, eller lignende så trenger du nødvendigvis ikke så mange timene.
Er det snakk om å få trening til å bli en vane, eller livsstilsendringer så lønner det seg å investere i et lengre løp (flere timer).
Vårt mål er at du til slutt skal bli i stand til å trene trygt og effektivt på egenhånd om du skulle ønske det.

Jeg trener aktivt, hvilke fordeler vil jeg ha med en PT?
Du vil bli overrasket over hvor mye raskere resultater du får, og hvor mye du kan lære ved å ta noen PT timer. Som sagt tidligere – selv personlige trenere har behov for en personlig trener i blant.

Hvor lang tid tar det før jeg kan se resultater?
Dette er avhengig av hva som er ditt utgangspunkt, og hva målet ditt er. Vektnedgang kan ofte vises allerede etter 2-3 uker. Er du relativt slank, og ønsker å bygge muskler kan det ta litt lenger tid.
Men det viktigste er at du vil KJENNE resultatene så og si med en gang. Du vil føle at du har mer energi, er mindre stressa og du opplever at du greier å løfte mer.
Vi ønsker å fokusere på det kroppen faktisk er i stand til å gjøre, og ikke så mye på hvordan den ser ut. Så mens vi koser oss med å se at du klarer mer og spiser bedre så vil kroppen endre seg uten at det er med på å skape mer stress.

Kan jeg få en kostholdsplan fra dere?
Vi prøver å unngå dietter og kostholdsplaner. Det er som regel en kortsiktig løsning på et langsiktig problem. For noen kan det selvfølgelig være nødvendig å bruke en slik kortsiktig løsning om du må raskt ned i vekt av helsemessige årsaker, eller du er skuespiller, fotomodell, bodybuilder, etc. som må bli klar til fotografering eller show.
Vi lærer deg heller hvordan du kan ta bedre valg, bygge opp gode vaner, hvor mye protein, karbohydrater og fett du bør prøve å få i deg og hvordan du enkelt kan måle dette uten å bruke kjøkkenvekt. Noe som kan være, og er minst like effektivt her og nå som en ren kostholdsplan.
Men på denne måten bygger du opp kunskapen din om kosthold og egen kropp (for vi er alle forskjellige), og du vil sitte igjen med verktøyene som hjelper deg på lang sikt.

Må jeg være medlem?
Nei, overhodet ikke. Trives du best et annet sted, eller trener hovedsaklig hjemme så er du hjertelig velkommen til å gjøre det. Du kan fremdeles ha PT-timer hos oss, og vil selvølgelig bli tatt like godt imot som våre medlemmer.

Kan jeg dele opp betalingen?
Ja, det kan vi selvfølgelig ordne 🙂